WWW.INTEREVENT.ORG
Interevent.org
InterEvent
Interevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.org

OOG VOOR DETAIL

INTEREVENT nieuws

Exclusive Spring Fair 2020 verplaatst

Exclusive Spring Fair 2020 verplaatst
Hemelvaartsweekend – Donderdag 21 t/m zondag 24 mei
Met het oog op de actualiteiten omtrent het corona virus (COVID-19) is er besloten de voorjaarsbeurs Exclusive Spring Fair te verplaatsen naar het Hemelvaartsweekend (donderdag 21 t/m zondag 24 mei). Door de beurs zes weken uit te stellen bereiken wij dat u, met enthousiasme, onze beurs op Kasteel Groeneveld alsnog kunt bezoeken.
Uw gekochte ticket voor de Exclusive Spring Fair is gewoon geldig tijdens het Hemelvaartsweekend.
 


 

Aankomende beurs

De eerstvolgende beurs, georganiseerd door InterEvent, is NAARDEN the Art fair. ‘NAARDEN’ is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De 23e editie van ‘de leukste Kunst & Antiek beurs van Nederland’ vindt plaats van donderdag 23 t/m zondag 26 januari 2020 in en rond de Grote Kerk Naarden-Vesting. NAARDEN the Art fair (voorheen Kunst & Antiek Weekend) komt, zonder de bekende inhoud en sfeer te veranderen, onder haar nieuwe titel beter tot zijn recht. Toonaangevende internationale galeries en kunsthandelaars presenteren op deze historische locatie hun nieuwste collecties hedendaagse-, moderne- & oude kunst. Hierdoor kan de beginnende kunstkoper én de ervaren verzamelaar tijdens NAARDEN the Art fair niet anders dan slagen voor een nieuwe kunstaanwinst.

 


 

Terugblik Kunst en Antiek Weekend

Bekijk hier een terugblik op het Kunst en Antiek Weekend 2019.


 


 
      InterEvent