WWW.INTEREVENT.ORG
Interevent.org
InterEvent
Interevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.orgInterevent.org

OOG VOOR DETAIL

INTEREVENT nieuws

Het Juweel Sparrendaal verplaatst naar 2021

Het Juweel Sparrendaal verplaatst naar 2021
vrijdag 4 t/m zondag 6 juni 2021

Zoals in onze eerdere berichtgeving volgen wij als organisatie van Het Juweel Sparrendaal de ontwikkelingen m.b.t het coronavirus (COVID-19) nauwlettend op de voet.

De regering heeft aangegeven dat alle vergunning plichtige evenementen in Nederland tot 1 september aanstaande niet mogen plaatsvinden. Hierdoor hebben wij tot onze spijt, uit overmacht, moeten besluiten om Het Juweel Sparrendaal met een jaar te verplaatsen naar het voorjaar van 2021, te weten van vrijdag 4 t/m zondag 6 juni.


 


 

Exclusive Spring Fair 2020 verplaatst

Exclusive Spring Fair 2020 verplaatst
Paasweekend – Vrijdag 2 t/m maandag 5 april
Met het oog op de actualiteiten omtrent het corona virus (COVID-19) en de aangepaste maatregelen van de regering,  hebben wij tot onze spijt besloten de voorjaarsbeurs Exclusive Spring Fair op te schorten naar het Paasweekend van 2021 (vrijdag 2 t/m maandag 5 april).  Wij stellen logischerwijs de veiligheid van onze bezoekers, exposanten en personeel voorop. Uw gekochte ticket voor Exclusive Spring Fair blijft geldig tijdens het Paasweekend van 2021. Wij wensen iedereen in deze tijden veel sterkte en gezondheid toe.

 


 

Aankomende beurs

De eerstvolgende beurs, georganiseerd door InterEvent, is NAARDEN the Art fair. ‘NAARDEN’ is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen in Nederland. De 23e editie van ‘de leukste Kunst & Antiek beurs van Nederland’ vindt plaats van donderdag 23 t/m zondag 26 januari 2020 in en rond de Grote Kerk Naarden-Vesting. NAARDEN the Art fair (voorheen Kunst & Antiek Weekend) komt, zonder de bekende inhoud en sfeer te veranderen, onder haar nieuwe titel beter tot zijn recht. Toonaangevende internationale galeries en kunsthandelaars presenteren op deze historische locatie hun nieuwste collecties hedendaagse-, moderne- & oude kunst. Hierdoor kan de beginnende kunstkoper én de ervaren verzamelaar tijdens NAARDEN the Art fair niet anders dan slagen voor een nieuwe kunstaanwinst.

 


 

Terugblik Kunst en Antiek Weekend

Bekijk hier een terugblik op het Kunst en Antiek Weekend 2019.


 


 
      InterEvent